طراحی و توسعه یکپارچه سازی برنامه کاربردی سازمان در سیستمها و بودجه ریزی الکترونیکی - سهرابی رضا; کرامتی محمد علی; مهرمنش حسن (آموزش، تربیت و توسعه پایدار)
این تحقیق به بررسی پیاده‌سازی سیستم‌های یکپارچه‌سازی منابع سازمان (ERP) و بودجه‌بندی الکترونیکی در سازمان‌ها پرداخته و به تحلیل چالش‌ها، مزایا و روش‌های پیاده‌سازی این سیستم‌ها می‌پردازد. هدف اصلی تحقیق، شناسایی عواملی است که موجب موفقیت یا شکست در پیاده‌سازی این سیستم‌ها می‌شود و تأثیر آن‌ها بر عملکرد مالی و کارایی سازمان‌ها را ارزیابی می‌کند. برای انجام این تحقیق، روش تحلیل مضمون به‌عنوان یک رویکرد کیفی انتخاب شده است. ابتدا داده‌های جمع‌آوری‌شده از منابع علمی، مصاحبه‌ها و گزارش‌های تجربی بررسی و کدگذاری شدند. در این فرآیند، مضامین اصلی و الگوهای مشترک در داده‌ها شناسایی و تحلیل شدند. در مرحله اول، با مطالعه دقیق داده‌ها، کدگذاری اولیه انجام شد و سپس این کدها به‌طور سازمان‌یافته به مضامین اصلی تبدیل شدند. پس از شناسایی مضامین، آن‌ها با دقت مورد بازنگری قرار گرفتند تا اطمینان حاصل شود که نتایج با داده‌ها هم‌خوانی دارند. در نهایت، مضامین شناسایی‌شده به‌طور مفصل تحلیل و در گزارش نهایی تفسیر شدند. نتایج تحقیق نشان می‌دهد که پیاده‌سازی سیستم‌های ERP و بودجه‌بندی الکترونیکی می‌تواند به بهبود عملکرد سازمانی، افزایش شفافیت در تخصیص منابع، کاهش هزینه‌ها و بهبود تصمیم‌گیری‌های استراتژیک منجر شود. همچنین، چالش‌هایی مانند مقاومت در برابر تغییر و نیاز به آموزش کارکنان از جمله موضوعات اصلی شناسایی‌شده در این تحقیق هستند. در نهایت، این تحقیق پیشنهاد می‌کند که سازمان‌ها با استفاده از این مضامین و در نظر گرفتن نیازهای خاص خود، فرآیندهای پیاده‌سازی سیستم‌های ERP و بودجه‌بندی الکترونیکی را به‌طور مؤثری مدیریت کنند.